Vrienden, familie, bekenden en andere sponsors,

Een wandeltocht voor onderwijsprojecten in Myanmar (voormalig Birma). 100 kilometer binnen 30 uur, grotendeels over onverharde paden
op de Veluwe. Oxfam Novib Trailwalker is een klassieker. Alle 4 de teamleden leggen 100 kilometer af. Team de Zeeuwen start samen en finisht samen. Binnen 30 uur. Op 25 en 26 juni 2011.

Marian, Annemiek, Jeanne en Jan gaan wandelen voor het werk van Oxfam Novib:
Sponsor de Zeeuwen ook en steun daarmee de onderwijsprojecten in Myanmar (voormalig Birma).

Het doel is: 30.000 kinderen naar school. Helpt u mee? >>

zaterdag 9 april 2011

Jeanne bedankt! | Keukenprinses

Het zal weer wennen worden voor Jeanne, het fitste lid van team de Zeeuwen. 

In haar trendy landelijke superkeuken heeft ze de laatste maanden voor zeker 100 mensen gekookt. Met als insteek een gezellige culinaire avond in Zeeland en natuurlijk gingen alle opbrengsten naar de Oxfam Novib Trailwalker 2011. Jeanne en Jan lieten met dit goede doel voor ogen wildvreemden, familie en vrienden heerlijk sponsordineren in hun unieke woning in Oud-Sabbinge. En met succes; mede dankzij de kookkunsten van Jeanne staat Team de Zeeuwen met stip op 1 in de sponsorlijst op Trailwalker.nl


Wat zijn die plafonds hoog hier..
Vrijdagavond 8 april genoten 15 mensen breeduit van zalmrolletjes met roomkaas en basilicum, paprikasoep me kerrieroom, een spies van tilapia en kabeljauw met verse groenten. De mango en kiwi na, het amaretto koekje bij de koffie.... een vrijdagavond zoals een vrijdagavond moet zijn.
Een perfect decor voor heerlijk dineren
Een zeer geslaagd laatste sponsordiner in Oud-Sabbinge. Jeanne liet maar weer eens zien dat stressloos en koken erg goed samengaat.

Alle sponsors: bedankt voor jullie bijdrage aan Trailwalker 2011! En Jeanne: stuur je een foto als je met Jan aan de High Tea zit? :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten